î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

CINE PARTICIPA? Featured

Work and Travel USA

Cum poti sa pleci in State?

Trebuie sa fii student la cursuri de zi intr-o universitate acreditata, de stat sau particulara. Incepand cu primul an de facultate, poti sa te bucuri de aceasta experienta! Daca ai pana in 30 de ani si chiar daca esti in ultimul an universitar inca te califici pentru acest program! Trebuie doar ca in planurile tale de viitor sa iti doresti sa continui studiile printr-un master sau doctorat.

Cateva reguli de aur te-ar putea ajuta!

Fii pozitiv si indrazneste sa visezi!

America este intr-adevar „the land of all possibilities”, dar pentru asta trebuie sa ajungi acolo! Noi am fost multe veri la rand si cunoastem sentimentul pe care il ai si tu acum inainte sa pleci intr-un loc necunoscut! E normal sa fii emotionat! Trebuie doar sa ai dorinta, de restul ne ocupam noi punandu-te in contact cu alti oameni pozitivi care vor o experienta de neuitat! Nu vei fi singur! :)

Fii perseverent si te vei bucura de rezultate!

E nevoie sa cunosti Limba Engleza cel putin la nivel conversational cand aplici pentru program. De ce nu ti-ai da sansa sa o imbunatatesti?! Daca nu ai mai lucrat pana acum, vei avea un bun start cand vei incepe in industria serviciilor si a turismului. 

Banii castigati pe perioada contractului de munca vor fi folositi in primul rand pentru a compensa costul chiriei, alimentelor si a transportului.

Pastreaza-ti vechii prieteni si fa-ti altii noi!

Ai varianta sa iti iei prietenii cei mai buni si sa pleci impreuna cu ei! Dar asta nu inseamna ca te va impiedica sa iti faci altii noi. Tineri din toate colturile lumii au initiativa sa isi petreaca vara in State. Energia declansata te va ajuta sa legi prietenii de-o viata si sa creezi momente de neuitat!

 

More in this category: Conditii eligibilitate »
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…