î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

Labor Day

Labor Day este sarbatorita anual in prima luni din septembrie. “Ziua Muncii” este zi de odihna sau ultima sansa a unora de a merge in excursii inainte ca vara sa se termine.

Pentru studenti, este ultima sansa sa organizeze petreceri inainte ca scoala sa reinceapa. In unele cartiere, oamenii organizeaza focuri de artificii, gratare si evenimente sportive. Sezonul de fotbal incepe exact in ziua aceasta sau prin apropiere iar multe echipe isi joaca primul meci in weekendul Zilei Muncii.

Traditional, oamenii nu purtau haine albe, in special incaltaminte, dupa Ziua Muncii. Insa acest obicei incet se uita. Tot mai multi oameni poarta acum alb pe tot parcursul anului mai degraba decat doar in sezonul verii.

Tine minte ca fiind o sarbatoare nationala, de Labor Day mai toate scolile, organizatiile si multe business-uri sunt inchise. Fiind ultima sansa a oamenilor sa plece intr-o mini vacanta, autostrazile si aeroporturile s-ar putea sa fie aglomerate. De asemenea, transportul in comun nu functioneaza dupa orarul normal.

Tu, ca student strain ce te afli in Statele Unite, vei munci si de aceasta zi :)) de ce? Pentru ca atunci cand lumea e in vacanta de la munca/ scoala etc vine la hoteluri, parcuri de distractii, baruri, restaurante. Americanii vor fi in vacanta, deci vor vrea sa se relaxeze; astfel ca, toate locurile de odihna vor fi full. Mai multa lume ---> aglomeratie ----> $$$. Exaaact !

Tips and tricks?

Daca reusesti sa te eliberezi un pic de la munca weekendul de dinainte de Labor Day sau cel de dupa – asta e momentul perfect sa faci cumparaturi. Shopping babyyyy !!! Du-te sa-ti cumperi toale, device-uri, gadget-uri, ce-ti trece tie prin cap. De unde stim ? Pai nu ti-am zis ca si noi am fost in State? (chiar de doua ori. Da, noi astia care te trimitem pe tine in vara urmatoare :D ). Sunt discounturi si super oferte la ce te taie si ce nu te taie pe tine capu'. Sa nu care cumva sa ratezi sesiunea de shopping de Labor Day. Must do !

Smartaddons2

Vrei in State, sa lucrezi si sa te distrezi? Apeleaza-ne la numarul de telefon 0768313745 sau trimite un SMS la 0768313745 si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…