î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

Self Arrange

Ai angajatorul tau?Poti sa  mergi in State cu noi la tariful de  849$.

In acest caz, platesti prima transa de 50 USD , descarci formularul Self Arranged Job Offer, il trimiti  angajatorului tau si cand il ai completat si semnat, te asteptam cu el in agentie sau trimite-l scanat pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si te programam noi la o intalnire pentru completarea dosarului de inscriere. 

Ai grija sa te asiguri ca jobul tau nu se regaseste in lista cu joburi interzise!

In acest caz, platesti prima transa de 50 USD, descarci formularul "Self Arranged Job Offer_12_2015.pdf" (vezi mai jos in aceasta pagina) , il trimiti  angajatorului tau si cand il ai completat si semnat, te asteptam cu el in agentie (gasesti indicatii in meniul principal al site-ului, la CONTACT) sau trimite-l scanat pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si te programam noi la o intalnire pentru completarea dosarului de inscriere. 

Ai grija sa te asiguri ca jobul tau nu se regaseste in lista cu joburi interzise!

Smartaddons2

Vrei in State, sa lucrezi si sa te distrezi? Apeleaza-ne la numarul de telefon 0768313745 sau trimite un SMS la 0768313745 si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…