î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

CREDITUL BRD WORK AND TRAVEL

Creditul Work and Travel

Fa-ti bagajele, America te asteapta! Alege programul Work and Travel cu destinatia SUA. De finantarea necesara se ocupa BRD prin Creditul Work and Travel.

Dupa ce te-ai inscris in program ai ai obtinut o oferta de munca, vino la orice unitate BRD cu documentele care atesta acceptarea ta in program, nivelul costurilor aferente, existenta unui loc de munca in SUA si nivelul salariului obtinut.

Work and Travel Vacante Speciale

Te-ai decis, te-ai inscris in programul Work and Travel Vacante Speciale, ti-ai gasit un loc de munca, esti mai aproape de visul tau. Ai intre 18 si 29 de ani, esti inscris in programul Work and Travel oferit de CND Management Solutions cu loc de munca pe perioada vacantei tale de vara in State, atunci poti obtine pana la 3000 EURO / 4000 USD, pentru acoperirea cheltuielilor aferente participarii tale in acest program. Valoarea creditului se stabileste si in functie de veniturile pe care le obtii in cadrul programului Work and Travel Vacante Speciale, asa ca nu mai sta pe ganduri, inscrie-te azi pentru a profita de oportunitatea primul venit-primul servit.

Beneficiile obtinerii finantarii necesare participarii tale in program cu ajutorul creditului BRD Work and Travel

In functie de durata programului, perioada de creditare poate ajunge pana la 15 luni, iar cea de gratie pana la 14 luni. Rambursezi creditul integral, la sfarsitul perioadei de gratie, la intoarcerea in tara. BRD iti pune la dispozitie banii direct in contul tau curent in USD, in conditii avantajoase: fara avans, cu dobanda speciala, fara formalitati complicate. Pentru a scapa de griji, il poti rambursa automat din contul tau curent in USD, deschis la BRD.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…