î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

Denali National Park

Denali National Park este atractia turistica numarul 1 cand vine vorba de statul Alaska. Cel mai popular loc al parcului este muntele McKinley, fiind de asemenea cel mai inalt varf al americii de nord si masoara 3000 de metri; Imprejurimile iti taie rasuflarea. Aer curat, iarba verde, natura salbatica si apa de munte. Unde sa te relaxezi mai bine decat aici?

Parcul este casa casa unei vieti salbatice foarte diversificate, aceasta incluzand: ursi grizzly, reni si elani. Florile salbatatice ale muntilor explodeaza de culoare in tundra, in luna iulie. Un singur drum trece prin acest loc salbatic, traversand variate peisaje cu munti semeti si ape cristaline. Ai posibilitatea aici sa urci pe munte, daca iti plac peisajele atat de mult. Alte activitati include: demonstratie de caini care trag saniile pe zapada, cu barca pe Nenana River si zbor in jurul inaltului munte McKinley (daca vrei si un pic de adrenalina. Nu toata lumea are curaj sa urce la asemenea inaltimi). Asa ca, daca ai rau de inaltime, mai bine te dai o tura cu barca.

Una dintre atractiile importante in Alaska este mersul prin salbaticie pentru a face poze, iar Parcul National Denali ofera super oportunitati pentru a vedea o varietate de animale dintre cele mai mari, ale statului. Printre cele enumerate mai devreme trebuie mentionati si lupii. Desi acestia nu pot fi vazuti la fel ca celelalte specii, daca reusesti sa prinzi in poza un lup, accea va fi o experienta de neuitat pentru tine. Toate aceste mamifere pot fi vazute in mediul lor natural, din autobuzul care face turul parcului. Acesta se opreste din loc in loc pentru ca turistii sa poata sa faca poze dintre cele mai interesante.

Tine minte ca este in primul rand un parc national mare. Te duci totusi in salbaticie si nu e chiar asa cald. Esti totusi la munte. Imbraca-te corespunzator. Nu pleca niciodata singur. Stai tot timpul cu grupul organizat.

Vrei in State, sa lucrezi si sa te distrezi? Apeleaza-ne la numarul de telefon 0768313745 sau trimite un SMS la 0768313745 si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…