î m p r e u n a   s p r e   A m e r i c a ...
u n   p r o g r a m   j o s   p a l a r i a ™

 

Las Vegas

Las Vegas, colocvial numit doar „Vegas”, este cel mai mare oras din statul Nevada al Statelor Unite si capitala comitatului Clark. Este cunoscut ca una dintre cele mai populare destinatii turistice. BLING-BLING baby !!! all glamour ! Du-te sa te simti vedeta ;)

Intrucat statul Nevada nu percepe taxe pe tranzactii, Las Vegas este cunoscut international ca un oras de vacanta cu hoteluri si locuri de odihna, magazine si faimoase cazinouri pentru jocuri de noroc. Constuctia orasului a inceput in anul 1905, iar localitatea a obtinut titlul administrativ de oras in 1911. Datorita unui ritm de crestere sutinut, Las Vegas a devenit cel mai mare oras din Statele Unite fondat in secolul al XX-lea, asemanator cu Chicago, care este considerat cel mai mare oras fondat in secolul al XIX. Las Vegas este in prezent cel de-al 28-lea oras din Statele Unite dupa numarul de locuitori. Orasul a avut un numar de 37,3 milioane de turisti in anul 2010 si 39,2 milioane in 2007.

Palmierii, mall-urile si modul de viata opulent au fost modele duse la extrema despre ce inseamna “visul american”. Reprezinta in ultima instanta viata ideala, la care oricine viseaza. In timp ce este cunoscut in legatura cu muzeele si galeriile sale, orasul inca atrage oameni din toate colturile lumii pentru Hollywood si Disneyland.

O zi torida de vara ar fi perfecta sa te duci sa faci o plmbare pe Sunset Boulevard – e plin de cafenele, barulete de cartier: mici si foarte dragute, piscine, hoteluri luxoase, teatre, cinemauri. Daca n-ai chef de shopping, poate te duci la un stand-up comedy mai pe seara – la The Comedy Store. Daca tot ai ajuns in locul unde toate vedetele au fost, trage-te in poza cu o steluta ! Cum despre ce vorbim ? Hollywood Boulevard! Unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din lume, este singura strada care este curatata de 6 ori pe saptamana si cea mai renumita sectiune a lui se numeste Walk of Fame. Are mai mult de 2500 de stele pavate si lustruite, introduse in asfalt, reprezentand staruri si personalitati care au marcat lumea.

Tot aici se afla si Universal Studios, locul unde Jurassic Park si Revenge of the Mummy au fost filmate. Asa ca te poti duce sa vizitezi studiourile de filmare :) Nu uita, exista Disneyland si in Las Vegas (pentru informartii despre Disneyland, citeste sectiunea cu acelasi nume :) )

Vrei in State, sa lucrezi si sa te distrezi? Apeleaza-ne la numarul de telefon 0768313745 sau trimite un SMS la 0768313745 si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil!

 
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…